Kompleksi Exlusive 4

Një margaritar i bukur po fillon të ndërtohet në hyrje të kryeqytetit, në vendin ku “gjithçka sillet” rreth tij.

Kemi përzgjedhur një pozitë strategjike, ku bashkohen të gjitha rrugët që lidhin Prishtinën me qytetet tjera të Kosovës, duke i dhuruar kompleksit rëndësinë dhe vizibilitetin e parrezistueshëm.

Kompleksi është një kombinim i përkryer i fasadës prej qelqi dhe asaj strukturale, si dhe hapësirave të gjelbëruara të cilat rrethojnë atë.

Duke i shtuar përvojën tonë mbi 10-vjeçare, ku kualiteti nuk ka kompromis dhe ku standardet udhëheqin vizionin tonë, ky kompleks do të jetë një margaritar që do ‘i japë Prishtinës më shumë bukuri..

PROJEKTET E REALIZUARA

TË REJA

  • EXDC pajiset me leje ndërtimi për kompleksin Exclusive 4. Ndërtimi do të fillojë më 01 nëntor 2014 dhe pritet te perfundoje ne dhjetor te vitit 2015.
    Read more
  • Sot filloi ndërtimi i Kompleksit Exclusive 4, i cili pritet të përfundohet sipas planit të ndërtimit. Kemi kontraktuar kompani shumë serioze të cilat kanë realizuar më herët edhe projektet tjera të EXDC. Ne gjithmonë kemi përzgjedhur kompani të cilat kanë dëshmuar kualitetin dhe përgjegjshmërinë në shumë projekte të mëdha në Kosovë dhe jashtë saj.
    Read more
  • EXDC dizajnon strukturën dhe formën arkitektonike të kompleksit Exclusive 4. Kompleksi është një kombinim i hapësirave afariste, zyreve si dhe banesave individuale.
    Read more