Sot filloi ndërtimi i Kompleksit Exclusive 4, i cili pritet të përfundohet sipas planit të ndërtimit. Kemi kontraktuar kompani shumë serioze të cilat kanë realizuar më herët edhe projektet tjera të EXDC. Ne gjithmonë kemi përzgjedhur kompani të cilat kanë dëshmuar kualitetin dhe përgjegjshmërinë në shumë projekte të mëdha në Kosovë dhe jashtë saj.