About admin

This author has not yet filled in any details.
So far admin has created 15 blog entries.

Lajmi i pare

EXDC pajiset me leje ndërtimi për kompleksin Exclusive 4. Ndërtimi do të fillojë më 01 nëntor 2014 dhe pritet te perfundoje ne dhjetor te vitit 2015.

By |2. June 2015|Uncategorized|Comments Off on Lajmi i pare

Lajmi i dyte

Sot filloi ndërtimi i Kompleksit Exclusive 4, i cili pritet të përfundohet sipas planit të ndërtimit. Kemi kontraktuar kompani shumë serioze të cilat kanë realizuar më herët edhe projektet tjera të EXDC. Ne gjithmonë kemi përzgjedhur kompani të cilat kanë dëshmuar kualitetin dhe përgjegjshmërinë në shumë projekte të mëdha në Kosovë dhe jashtë saj.

By |2. June 2015|Uncategorized|Comments Off on Lajmi i dyte

Lajmi i dyte

EXDC dizajnon strukturën dhe formën arkitektonike të kompleksit Exclusive 4. Kompleksi është një kombinim i hapësirave afariste, zyreve si dhe banesave individuale.

By |2. June 2015|Uncategorized|Comments Off on Lajmi i dyte

Lajmi i pare

EXDC pajiset me leje ndërtimi për kompleksin Exclusive 4. Ndërtimi do të fillojë në pranverën e viti 2014

By |2. June 2015|Uncategorized|Comments Off on Lajmi i pare