Kompleksi Exclusive-4 shndërrohet në një qendër biznesi

Kemi përfunduar me sukses projektin e fundit: Kompleksin banesor dhe afarist Exclusive-4, dhe tanimë edhe pjesa e lokaleve janë funksionalizuar. Hapësira e madhe me shumë vendparkime dhe lokacioni strategjik e bëjnë kompleksin Exclusive-4 një pikë referente të Kryeqytetit. Tashmë kemi një llojllojshmëri biznesesh të cilat zhvillojnë aktivitetin e përditshëm.

Në katin e tretë është vendosur Kirurgjia Estetike “KEIT”, e cila si lidere në tregun e Shqipërisë, ka vendosur të shtrihet edhe në Kosovë.

Në katin e dytë është hapur laboratori më i madh i ndërtuar ndonjëherë në Kosovë: Laboratori “Olive Medical Group”.

Në katin e parë është vendosur Klinika gjinekologjike “Sanus”, e gjinekologut shumë të njohur turk Dr. Goksu Goc.

Në katin përdhesë gjendet kompania “ Fral 2000 Kosova” e cila merret me furnizimin dhe instalimin e raftave për biznese.

Për ata që duan të jenë pjesë e shtëpisë sonë, në katin përdhesë është ende një hapësië e lirë prej 200 m², e cila mund të ndahet në dy lokale nga 100 m².

Shtator 2014

Tetor-Nentor 2014

Janar-Shkurt 2015

Maj-Qershor 2015

Mars-Prill 2015

Korrik 2015

Gusht 2015

Shtator 2015

Tetor 2015

Nentor 2015

2014

2013