Kompleksi Exclusive 1 gjendet në lagjen Kalabria dhe përmban 4 lamella.

Ndërtimi ka përfunduar në vitin 2009.

Komuna e Prishtinës ka bërë edhe pranimin teknik dhe të gjithë banorët kanë marrë fletat poseduese për pronat e tyre.