Kompleksi Exclusive 2 gjendet në lagjen Kalabria dhe përmban 4 lamella.

Ndërtimi ka përfunduar në muajin gusht të vitit 2011.

Komuna e Prishtinës ka bërë edhe pranimin teknik dhe të gjithë banorët kanë marrë fletat poseduese për pronat e tyre.