Projektet Paraprake

EXDC ka përfunduar me sukses tri komplekse banesore në lagjen Kalabria në Prishtinë, duke i dhënë qytetit objekte të bukura dhe me stil, kurse banorëve një jetë të re kualitative.

Ndërtimet tona karakterizohen me tullën e kuqe e cila përveq që i jep objektit një pamje të bukur dhe një ngjyrë të përjetshme, shërben edhe si termoizolator i i nivelit të lartë.

Për të siguruar një kualitet të lartë, ne me kujdes kemi përzgjedhur kompanitë furnitore, duke selektuar vetëm brendet e njohura botërore të dëshmuara në fushën e ndërtimtarisë.